Wat we voor u kunnen betekenen:

Kwik Bouwkundig Teken- en advies bureau vertaalt uw wensen naar een creatief ontwerp. Ook bieden we u een professionele uitwerking van uw plannen. Hierna kunnen wij u begeleiden in de keuze en aansturing van een aannemer.

Diensten:

Ons bureau begeleidt u van schets tot oplevering. Aspecten zoals vergunningen, de aannemerskeuze, begrotingen kunnen we volledig verzorgen en coördineren. Door onze betrokkenheid met uw situatie bieden we maatwerk tot in het kleinste detail.

Vrijblijvend advies:

Elk (ver)bouwplan begint met een idee. Bij dit idee ontstaan er bij u allerlei vragen. Wat is er mogelijk met ons budget? Zijn deze ideeën wel mogelijk op die plek? Door onze kennis en ervaring zijn wij graag bereid u vrijblijvend te adviseren over uw mogelijkheden. Neem contact op om uw vragen voor te leggen of een afspraak te maken.

Welk traject kunt u met ons volgen:

Het bouwen of verbouwen van een pand is een omvangrijk traject. Het onderstaande overzicht geeft een globaal beeld van ons stappenplan.

  1. Vrijblijvend advies

Wanneer u een idee of wens heeft begint u ook na te denken over de haalbaarheid. Wij kunnen u hierin helpen met vrijblijvend advies. Hierbij kijken we met een frisse en creatieve blik naar de mogelijkheden met een pand, kavel of een bepaald budget.

  1. Schetsplan

Samen met u bespreken we uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dit vooronderzoek is de basis van ons schetsplan. In het schetsplan verbeelden we uw wensen en mogelijkheden in één mooi geheel van gevels, plattegronden.

Het schetsplan geeft een verbeelding van uw wensen

  1. Vergunningen

Tijdens deze fase werken we de plannen technisch uit. Hierbij begeleiden we u in keuzes voor bijvoorbeeld materialen, kleuren en duurzaamheid. We leggen de vorderingen regelmatig aan u voor en verzorgen voor u het volledige vergunningstraject.

  1. Bestek en aanbesteding

In deze fase omschrijven en tekenen we uw wensen en keuzes tot in detail. Dit vormt een goed contractstuk voor de offert van de aannemers. Vervolgens kunnen we uw plan bij meerdere (vrij te kiezen) aannemers aanbesteden. Wilt u graag bij voorbaat met één specifieke aannemer samenwerken? In dat geval kan een bestek u een waardevol handvat bieden in deze samenwerking.
Op deze manier verdient u de tekenkosten vaak meer dan terug.

  1. Bouwbegeleiding

Tijdens de uitvoering kunnen we de bouw voor u begeleiden en controleren. Onze betrekking hierin is flexibel in te richten. Dit wordt met u bepaalt naar aanleiding van de omvang en complexiteit van het project. Wanneer het project volgens afspraak en volgens uw wensen uitgevoerd is vindt de oplevering plaats.  U kunt nu genieten van uw nieuwe of verbouwde ‘thuis’.

Bent u benieuwd naar het juiste traject voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende suggestie.

PDF Download Name:blad 02